Опубліковано відео і фото перших хвилин після прильотів у Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Загибла дитина та 13 поранених — прокурори документують наслідки масованої ракетної атаки по Харкову.

За процесуального керівництва Київської та Слобідської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 6 жовтня близько 7:00 російські військові завдали ракетний удар по житлових будинках у Київському та Основ’янському районах м. Харкова.

Наразі встановлено, що поранено 13 осіб.

У Київському районі травмовано шістьох мирних мешканців: трьох жінок та трьох чоловіків.

В Основ’янському районі 7 травмованих, серед них 11-місячний хлопчик. З-під завалів рятувальники дістали тіло його загиблого 10-річного брата.

Інформація уточнюється.

За попередніми даними, удар був завданий двома ракетами типу "Іскандер".

Всі профільні служби працюють на місцях обстрілів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Окупанти зранку завдають удари по Харкову

Близько 6:45 у Харкові пролунав вибух. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що удар прийшовся по центру міста. Лише о 6:48 у місті було оголошено повітряну тривогу.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив обстріл Харкова та закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

"Увага! В Харкові лунають вибухи. Пройдіть в укриття. Про місця влучань, постраждалих повідомляйте на спецлінію 102. Не викладайте відео та фото в мережі Інтернет", – закликає Поліція Харківської області.

Під завалами будинку знайшли загиблу дитину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. Раніше мер Харкова Ігор Терехов написав, що удари ворога прийшлися виключно по цивільній інфраструктурі Харкова, в одному випадку – по житловому будинку.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися