У Харкові під завалами може бути жінка – ДСНС

У Харкові триває розбір завалів

Рятувальники продовжують розбір завалів, внаслідок влучань по житлових будинках у двох районах Харкова. Наразі рятувальники розбирають завали квартири, де, ймовірно, може бути загибла жінка. Про це повідомив речник ГУ ДСНС у Харківській області Євген Василенко.

Він також зазначив, що зараз відомо про 26 постраждалих та одного загиблого – 10-річного хлопчика. 12 людей госпіталізовано до медзакладів, в тому числі 11-місячна дитина. Інформація оновлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові знайшли два тіла на місці влучання ракети – Олег Синєгубов

Начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що, обстежуючи місце ракетного удару по Харкову, поліціянти виявили ще одного померлого, проте його смерть не пов’язана з обстрілом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію МГ "Об’єктив".

За його словами, побудинковий обхід у місцях “прильотів” триває.

“Це житлова забудова. Фактично старе місто, історична частина”, – уточнив він.

За словами начальника ХОВА, без вікон у результаті ракетного удару в Харкові опинилися 25 багатоповерхівок. Людям запропонують варіанти розселення.

“Зараз місцева влада займається розселенням, місця є, думаю, що людям все буде запропоновано”, – сказав Синєгубов.

Кількість поранених у Харкові зросла – прокуратура

Станом на зараз відомо про 23 поранених та одного загиблого 10-річного хлопчика. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Міністр МВС Ігор Клименко зазначив, що 2 людини врятували співробітники ДСНС.

"Пошкоджено 2 багатоквартирних будинків та зруйновано триповерховий житловий дім. Внадіслок удару виникла пожежу площею 50 кв.м. Рятувальники ліквідували вогонь", – написав Клименко та опублікував фото наслідків ракетного удару по будинках у Харкові.

У ДСНС повідомили, що 10 постраждалих – госпіталізовано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися