Кількість поранених у Харкові зросла – прокуратура

Інформація від правоохоронців постійно оновлюється

Станом на зараз відомо про 23 поранених та одного загиблого 10-річного хлопчика. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Міністр МВС Ігор Клименко зазначив, що 2 людини врятували співробітники ДСНС.

"Пошкоджено 2 багатоквартирних будинків та зруйновано триповерховий житловий дім. Внадіслок удару виникла пожежу площею 50 кв.м. Рятувальники ліквідували вогонь", – написав Клименко та опублікував фото наслідків ракетного удару по будинках у Харкові.

У ДСНС повідомили, що 10 постраждалих - госпіталізовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Опубліковано відео і фото перших хвилин після прильотів у Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

За процесуального керівництва Київської та Слобідської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 6 жовтня близько 7:00 російські військові завдали ракетний удар по житлових будинках у Київському та Основ’янському районах м. Харкова.

В Основ’янському районі серед травмованих 11-місячний хлопчик. З-під завалів рятувальники дістали тіло його загиблого 10-річного брата.

За попередніми даними, удар був завданий двома ракетами типу "Іскандер".

Всі профільні служби працюють на місцях обстрілів.

Нагадаємо, близько 6:45 у Харкові пролунав вибух. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що удар прийшовся по центру міста. Лише о 6:48 у місті було оголошено повітряну тривогу.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив обстріл Харкова та закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

"Увага! В Харкові лунають вибухи. Пройдіть в укриття. Про місця влучань, постраждалих повідомляйте на спецлінію 102. Не викладайте відео та фото в мережі Інтернет", – закликає Поліція Харківської області. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися