Ворог обстріляв ще один населений пункт на Куп'янщині: є поранений

Цього разу під вогнем опинилися приватні будівлі у селищі Шевченкове

За процесуального керівництва Куп‘янської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. 

6 жовтня приблизно о 9:00 російські військові обстріляли селище Шевченкове Куп‘янського району. Пошкоджено приватні домоволодіння, господарчі споруди. Отримав поранення 56-річний місцевий житель. За попередніми даними, удар був завданий з РСЗВ "Торнадо-С".

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ранкові обстріли Харкова російськими військами. За процесуального керівництва Київської та Слобідської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За даними слідства, 6 жовтня близько 7:00 російські військові завдали ракетний удар по житлових будинках у Київському та Основ’янському районах м. Харкова. Наразі встановлено, що поранено 13 осіб. У Київському районі травмовано шістьох мирних мешканців: трьох жінок та трьох чоловіків. В Основ’янському районі 7 травмованих, серед них 11-місячний хлопчик. З-під завалів рятувальники дістали тіло його загиблого 10-річного брата. За попередніми даними, удар був завданий двома ракетами типу "Іскандер". Всі профільні служби працюють на місцях обстрілів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися