Відомий стан поранених внаслідок ранкового обстрілу Харкова

Загинули двоє людей, а пораненими залишаються 30 осіб

Оприлюднено дані про стан поранених внаслідок ранкового обстрілу Харкова росіянами. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Поранено загалом 30 людей: 20 чоловіків і дев'ять жінок віком від 18 до 85 років, також постраждав 11-місячний хлопчик - брат загиблої дитини. Стан більшості поранених, у тому числі дитини, - середній. Також є кілька “легких” пацієнтів. Їм надали допомогу на місці. 

Переважно у людей - вибухові травми, осколкові поранення рук і ніг, обличчя, гематоми. У двох постраждалих - гостра реакція на стрес.

Внаслідок ракетного удару вранці по центральній частині міста Харків загинули двоє людей: 10-річний хлопчик і жінка 67 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ранкові обстріли Харкова російськими військами. За процесуального керівництва Київської та Слобідської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За даними слідства, 6 жовтня близько 7:00 російські військові завдали ракетний удар по житлових будинках у Київському та Основ’янському районах м. Харкова. Наразі встановлено, що поранено 13 осіб. У Київському районі травмовано шістьох мирних мешканців: трьох жінок та трьох чоловіків. В Основ’янському районі 7 травмованих, серед них 11-місячний хлопчик. З-під завалів рятувальники дістали тіло його загиблого 10-річного брата. За попередніми даними, удар був завданий двома ракетами типу "Іскандер". Всі профільні служби працюють на місцях обстрілів.



Джерело: https://t.me/synegubov/7226
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися