Війська РФ продовжують обстрілювати та наступати в Харківській області

Окупанти б’ють з авіації та артилерії по населених пунктах області

Минулої доби кремлівські війська завдали чергового ракетного удару по житлових будинках у центральній частині міста Харків. Внаслідок таких терористичних дій загинули 2 людини, ще 30 осіб отримали поранення. Пошкоджено 61 багатоквартирний, 17 приватних будинків та 10 об’єктів соціально-побутової сфери. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 34 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 3 ракетних та 67 авіаційних ударів, здійснив 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Авіаційних ударів зазнали: Іванівка, Подоли, Синьківка, Петропавлівка, Піски-Радьківські Харківської області.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів, серед них Вовчанськ, Гатище, Землянки Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку наші захисники відбили атаки ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області. На Лиманському напрямку сили оборони відбили 5 атак ворога східніше Макіївки Луганської області. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали райони понад 15 населених пунктів, зокрема Кам’янка, Дворічна, Берестове, Кислівка, Іванівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Головне, щоб працювало ППО", – Ігор Терехов про опалювальний сезон у Харкові

Опалювальний сезону у місті Харкові стартує, як тільки цього вимагатимуть погодні умови. Про це 6 жовтня в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Сьогоднішні обстріли - ще один доказ того, що проходити зиму буде дуже важко. Але, я впевнений, що ми витримаємо всі навантаження, бо дуже серйозно готувалися до опалювального сезону. "Харківські теплові мережі" переклали 220 км магістральних трубопроводів, підготували котельні, ТЕЦ. Особливу увагу приділили їх захисту.  Головне, щоб працювало наше ППО, щоб ми зберегли те, що побудували за цей проміжок часу. Опалювальний сезон розпочнемо, як тільки цього вимагатимуть погодні умови. Харків до цього готовий", - повідомив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися