Стало відомо, що за вибухи сьогодні чули харків’яни: є поранені

Росіяни знову випустили ракети по Харківщині

Війська РФ знову завдали удару ракетою С-300 по одному з населених пунктів Харківського району сьогодні, близько 10 ранку. Влучання сталося поблизу житлових будинків. Двоє чоловіків та одна жінка зазнали поранень внаслідок удару по населеному пункту, повідомив Суспільне Харків речник облпрокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків".

Постраждалим від 60 до 70 років, вони отримали легкі поранення та гостру реакцію на стрес, сказав Чубенко.

Як повідомляє кореспондент Суспільне Харків з місця події, влучання ракети сталося в кількох метрах від житлової багатоповерхівки.

У цій будівлі та ще кількох житлових багатоквартирних навколо вибиті вікна, видно сліди пожежі на одному з балконів. Місцеві жителі прибирають скло й уламки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чутно вибухи – подробиці

Сьогодні близько 10 ранку у Харкові було чутно два вибухи. Після цього в області пролунав сигнал "Повітряної тривоги". Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що ворог наносить удари та закликав харків’ян перебувати в укриттях.

Моніторингові телеграм-канали повідомили про запуск ракет з сусіднього російського бєлгорода.

О 10:09 Сергій Мельник повідомив, що ракет у повітрі немає, проте загроза нових ракетних ударів зберігається.

З’явилося відео з квадрокоптера наслідків терористичного акту на Харківщині (ВІДЕО)

Масштаби вбивчого удару по Харківській області показали у прокуратурі

Окупанти вбили на Харківщині 52 цивільних людей, поранено було шестеро людей, внаслідок жахливої терористочної атаки на село у Куп’янському районі. Харківська обласна прокуратура опублікувала відео наслідків жахливого удару з висоти пташиного польоту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися