На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів сталося дві пожежі

Загалом рятувальники загасили 20 пожеж за минулу добу

Рятувальники ДСНС Харківщини за минулу добу ліквідували 20 пожеж, дві з яких спричинили ворожі обстріли. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Перша зафіксована близько 7:50 на території одного із сільськогосподарських підприємств у селі Курилівка Курилівської громади. Там горіла солома в тюках, що зберігалась у складському приміщенні. Вогонь ліквідували о 8:57.

Близько 10:00 російська ракета влучила між двома двоповерховими багатоквартирними будинками у селищі Пересічне Солоницівської громади. В результаті вибуху в будинках були пошкоджені дахи, фасади та вибите скло. На одному з балконів сталось загоряння, яке було ліквідоване до прибуття підрозділів ДСНС. Після обстеження усіх будівель та території, рятувальники Харківського районного управління ДСНС та місцевої пожежної команди Солоницівської громади спільно з працівниками комунальних служб допомагали постраждалим мешканцям ліквідовувати наслідки ракетного удару. На місці події співробітники служби порятунку та комунальники накривали гідробар'єрною плівкою пошкоджені покрівлі та вікна двоповерхівок. Всього до робіт було залучено 10 чоловік особового складу ДСНС.

На одній з пожеж, що виникла внаслідок короткого замкнення електричної мережі, постраждала 67-річна жінка. Вона отримала отруєння чадним газом, проте від госпіталізації відмовилась. Подія трапилась о 18:25 у її власній оселі у селі Рубіжне Лозівської громади. У будинку горіли домашні речі та меблі на площі 50 кв.м. О 20:36 пожежу ліквідували вогнеборці 24-ї ДРПЧ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про допомогу працівників ДСНС у ліквідації наслідків ворожих обстрілів Харківського району. Рятувальники допомагають ліквідовувати наслідки ворожих обстрілів Харківського району. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. Вранці 7 жовтня ворог завдав ракетного удару по селищу Пересічне Солоницівської громади Харківського району області. Ракета влучила між двома двоповерховими багатоквартирними будинками. В результаті вибуху в  будинках були пошкоджені дахи, фасади та вибите скло. Після обстеження усіх будівель та території, рятувальники Харківського районного управління ДСНС та місцевої пожежної команди Солоницівської громади спільно з працівниками комунальних служб допомагали постраждалим мешканцям ліквідовувати наслідки ракетного удару. На місці події співробітники служби порятунку та комунальники накривали гідробар'єрною плівкою пошкоджені покрівлі та вікна двоповерхівок. Всього до робіт було залучено 10 чоловік особового складу ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися