На Харківщині внаслідок російського обстрілу загинула людина

Росіяни вже вкотре обстріляли Вовчанськ

Через ворожий обстріл Харківської області загинула людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

8 жовтня внаслідок ворожого обстрілу Вовчанська Чугуївського району загинула 65-річна жінка.

"На жаль, через терористичні атаки росіян знову гинуть цивільні мешканці Харківщини. Щирі співчуття рідним і близьким загиблої.", - написав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл п'ятьох районів Харківщини окупантами. Минулої доби російські окупанти з артилерії, мінометів та за допомогою авіації обстрілювали населені пункти п'яти районів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Внаслідок удару керованою авіабомбою по селу Чернещина Ізюмського району пошкоджено будівлі та майно агропідприємства.  У селі Кіндрашівка Куп'янського району мінометним обстрілом пошкоджено приватний будинок. Внаслідок ракетного удару по селу Пересічне Харківського району пошкоджені дахи, фасади та вікна п'яти багатоповерхових житлових будинків, сталася пожежа. Пошкоджено чотири автомобіля. Через гостру реакцію на стрес за допомогою до лікарів звернулися двоє людей - чоловік 66 років та жінка 64 років. Без госпіталізації.  Також під вогнем окупантів були села Петропавлівка, Кислівка, Котлярівка Куп'янського району, місто Вовчанськ та село Плетенівка Чугуївського району. Тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 63 вибухонебезпечні предмети.



Джерело: https://t.me/synegubov/7241
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися