Окупанти завдали п’ять атак на Харківщині – де проходить наступ

Обстріл Харківщини станом на 10 жовтня: де сталися «прильоти»

Протягом минулої доби на фронті відбулося 39 бойових зіткнень.

Сьогодні вночі, російська федерація завдала чергового авіаційного удару по Україні застосувавши 36 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 26 ворожих “шахедів”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Авіаційних ударів зазнали Кіндрашівка, Петропавлівка та Піщане Харківської області.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів, серед них Козача Лопань, Вовчанські Хутори та Охримівка Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку наші захисники відбили 5 атак ворога біля Синьківки та Іванівки Харківської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів, зокрема, Дворічна, Петропавлівка, Кислівка, Синьківка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що робити тим харків’янам, чиї будинки було пошкоджено вперше

Під час ракетних обстрілів Харкова 6 жовтня понад 50 житлових будинків були пошкоджені вперше з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Харківʼяни, чиє житло зазнало пошкоджень через російську агресію, можуть отримати грошову допомогу за державною програмою "єВідновлення". Для цього необхідно подати відповідну заявку в застосунку “Дія”", – пишуть у міськраді.

Також родинам, які постраждали від обстрілу у Харкові, виплатять допомогу. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися