Кількість загиблих у с. Гроза збільшилася: що відомо

Кількість загиблих у с. Гроза може ще збільшитись до 58 осіб

У результаті ракетного удару по с. Гроза 5 жовтня загинуло 55 людей - ідентифікували ще два тіла жінок, які вважалися зниклими безвісти. Про це передає "Думка" з посиланням на інформацію речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, пишуть "Коментарі. Харків". 

За даними речника прокуратури, станом на ранок 11 жовтня кількість жертв російського ракетного удару збільшилася до 55 осіб. Він повідомив, що за добу ще дві жінки було встановлено серед загиблих, раніше вони вважались зниклими безвісти.

"Триває ідентифікація тіл загиблих. Вже ідентифіковано 55 тіл, вважаються безвісти зниклими 3 осіб, дітей серед них немає. Виходячи з заяв родичів про зниклих людей, кількість загиблих може ще збільшитись до 58 осіб", - зазначив Чубенко.

Дмитро Чубенко повідомив, що ідентифікація загиблих ще триває, спеціалісти збирають фрагменти тіл. "Для прикладу тіло одного з чоловіків, який перебував в епіцентрі вибуху, було розірвано щонайменше на 19 частин", - зауважив Чубенко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник начальника ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов напередодні розповів про роботу з ідентифікації загиблих. Було проведено 288 ДНК-досліджень.

За його словами, все робиться для того, аби пришвидшити процес передачі тіл загиблих для поховання. Сьогодні слідчі, які працюють з родичами, близькими, знайомими вбитих видали 15 тіл. “Понівечені тіла нам доводилося збирати по частинах, ми дослідили 135 рештків, ми робимо це дотепер. Загалом до поліції надійшло  22 заяви про безвісти зниклих в селі Гроза. Поліцейські ретельно відпрацювали кожну заяву. З них 4 повідомлення не підтвердилися – люди знайшлися, 13 осіб ідентифіковані серед вилучених тіл. Загалом сьогодні вважаються зниклими безвісти 5 осіб”, - повідомив Сергій Болвінов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися