Обстріл Харківщини на 12 жовтня: окупанти продовжують наступати

Цієї ночі ворог завдав удару по одному з районів Харкова

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень. У ніч на 12 жовтня російська федерація завдала чергового авіаційного удару по Україні, застосувавши БпЛА типу “Shahed-136/131”. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що за уточненою інформацією екстреної медичної допомоги, внаслідок удару окупантів по м. Харків один чоловік отримав осколкові поранення. Також за допомогою до медиків звернулась жінка - гостра реакція на стрес.  Наразі спеціалісти надають постраждалим всю необхідну допомогу.

За добу авіаційних ударів зазнали: Синьківка, Петропавлівка, Піщане Харківської області.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 10 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів, зокрема, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка та Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чи важко дівчині знайти роботу в Харкові

Молоді люди після закінчення навчальних закладів стикаються з проблемою пошуку роботи

Під час війни багато студентів, випускників шкіл та просто молодих людей стикнулися з проблемою – що робити далі та ким працювати. Тому що у мирний час можна було планувати та заглядати наперед, а тепер деяким доводиться у прямому сенсі слова виживати та шукати спосіб заробітку у тих містах, куди занесла війна. "Коментарі. Харків" розбиралися, чи важко молодій дівчині знайти роботу безпосередньо у нашому місті. Алгоритм пошуку роботи – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися