Ворог поставив собі за мету взяти Куп’янськ – Ілля Євлаш

Окупанти вже тиждень штурмують позиції Сил оборони на Куп’янському напрямку

Ворожі війська активізувалися на Куп’янському напрямку, проте не можуть собі дозволити наступати "широким фронтом". Про це в етері нацмарафону розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш, інформують "Коментарі. Харків".

"Противник акцентує свою увагу поблизу населених пунктів Синьківка та Іванівка, які знаходяться на Харківщині. А також поблизу Макіївки (в Луганській області – Ред.). Раніше вони намагалися наступати біля Новоєгорівки, але, отримавши добряче по зубах від ЗСУ вони від цього відмовилися. І протягом певного часу зберігалося таке собі затишшя, і ось зараз, приблизно тиждень як, вони почали відновлювати свої наступальні дії", – розповів Ілля Євлаш.

Росіяни інтенсифікували бойові дії на Куп’янсько-Лиманському напрямку. Командування армії РФ із завзятістю, гідною кращого застосування, прагне досягти цілей, які не далися ще навесні.

"Основна мета залишається – це взяття Куп’янська, оскільки там є залізна дорога, й це такий значний логістичний хаб на цьому напрямку та наступна мета – це пробиття сухопутного коридору та роз’єднання нашої компоненти до річки Оскіл. Зараз ситуація така, а вже з деяким часом противник може змінити свої акценти", – сказав Євлаш.

Речник Східного угруповання військ ЗСУ зазначив, що до початку сезону дощів залишилося не так багато часу. Так, зливи на Донбасі заважають ворогові завдавати авіаударів, а артилерія працює з удвічі меншою інтенсивністю.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чи важко дівчині знайти роботу в Харкові

Молоді люди після закінчення навчальних закладів стикаються з проблемою пошуку роботи

Під час війни багато студентів, випускників шкіл та просто молодих людей стикнулися з проблемою – що робити далі та ким працювати. Тому що у мирний час можна було планувати та заглядати наперед, а тепер деяким доводиться у прямому сенсі слова виживати та шукати спосіб заробітку у тих містах, куди занесла війна. "Коментарі. Харків" розбиралися, чи важко молодій дівчині знайти роботу безпосередньо у нашому місті. Алгоритм пошуку роботи – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися