У с. Гроза ще один загиблий: про скількох вже відомо

Ще троє людей вважаються зниклими безвісти

Кількість загиблих внаслідок удару по селу Гроза збільшилась до 56 осіб. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ввечері 11 жовтня в реанімації померла 53-річна жінка. Ще троє людей вважаються зниклими безвісти.

Також минулої доби російські терористи масовано обстрілювали усю територію Харківської області. Внаслідок влучання дрону-камікадзе біля двох багатоповерхівок в Індустріальному районі Харкова зазнав поранення 57-річний чоловік.

У селищі Куп’янськ-Вузловий обстрілом пошкоджено приватний будинок. Зазнали поранення та були госпіталізовані 72-річна жінка та чоловік 43 років.  

Під ворожим вогнем також опинилися інші населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Там постраждала інфраструктура, але, на щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про збільшення числа жертв внаслідок обстрілу села Гроза до 55 людей. У результаті ракетного удару по с. Гроза 5 жовтня загинуло 55 людей - ідентифікували ще два тіла жінок, які вважалися зниклими безвісти. Про це передає "Думка" з посиланням на інформацію речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, пишуть "Коментарі. Харків".  За даними речника прокуратури, станом на ранок 11 жовтня кількість жертв російського ракетного удару збільшилася до 55 осіб. Він повідомив, що за добу ще дві жінки було встановлено серед загиблих, раніше вони вважались зниклими безвісти. "Триває ідентифікація тіл загиблих. Вже ідентифіковано 55 тіл, вважаються безвісти зниклими 3 осіб, дітей серед них немає. Виходячи з заяв родичів про зниклих людей, кількість загиблих може ще збільшитись до 58 осіб", - зазначив Чубенко. Дмитро Чубенко повідомив, що ідентифікація загиблих ще триває, спеціалісти збирають фрагменти тіл. "Для прикладу тіло одного з чоловіків, який перебував в епіцентрі вибуху, було розірвано щонайменше на 19 частин", - зауважив Чубенко.



Джерело: https://t.me/synegubov/7264
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися