Росіяни активно штурмують позиції на Харківщині – страждають два населених пункти

Окупанти б’ють з мінометів та артилерії по мирним людям

Протягом минулої доби на фронті відбулося 64 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 65 авіаційних ударів, здійснив 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Під артилерійським вогнем опинилися близько 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали Гатище, Вовчанськ, Ветеринарне Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські воїни відбили 5 атак ворога в районі Синьківки та 8 атак біля Іванівки Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали понад 15 населених пунктів, зокрема, Кам’янка, Дворічна, Іванівка, Синьківка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Ми входимо у важкий період" – Олег Синєгубов

Окупанти вночі обстріляли Харків та район беспілотниками

Уночі Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура.

Про те, якою буде зима, розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися