У Харкові росіяни зруйнували комунікації: що вже відновлено

Окрім цього працівники ремонтують постраждалі квартири громадян

У Київському районі міста продовжують вести відновлювальні роботи після обстрілу, який стався 6 жовтня. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Як повідомила голова Адміністрації Київського району Неллі Казанжиєва, станом на 13 жовтня було замінено п'ять метрів трубопроводу водопостачання та вісім метрів мережі водовідведення КП "Харківводоканал", дві опори електроживлення та 150 м електромережі АТ "Харківобленерго", а також електрокабель довжиною 84 м силами КП "Харківський метрополітен".

Робітники КП "КВЗК" змонтували 12 м трубопроводу, КП "Міськсвітло" - демонтували одну опору, 170 м пошкодженої лінії, вісім світильників та провели роботи з перемикання на інше джерело живлення. Робітники КП "Шляхрембуд" готують до асфальтування пошкоджену ділянку дороги.

Також, за інформацією райадміністрації, у районі закрили 1261 вікно у квартирах (загалом пошкоджено 1266) та 182 - у місцях загального користування (пошкоджено 216). Також у результаті обстрілу була пошкоджена 21 покрівля, і їх також ремонтують.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт будівель у Харкові. Наступного року в місті Харкові планують зробити капітальний ремонт та реконструкцію 157 житлових будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Як повідомив заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства Євген Пасенов, у цих будинках відновлюватимуть конструктиви. Крім того, в частині передбачається відремонтувати фасади, покрівлі, провести роботи з термомодернізації. "Ми спілкуємося з величезною кількістю людей, чиї будинки постраждали. І знаємо, наскільки важливо для кожного, щоб його помешкання відремонтували. Капремонт планується у тих будинках, куди сьогодні можна залучити менші кошти та врятувати матеріальні цінності власників квартир, зберегти цілісність самої споруди. Бо чим довше об'єкт стоїть пошкоджений, тим вища вартість його ремонту в майбутньому", - наголосив заступник директора департаменту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися