У громаді на Харківщині розшукуються свідки (ВІДЕО)

Розшукуються свідки військових злочинів під час окупації Балаклійської громади

З 24 лютого 2022 року українські правоохоронці документують воєнні злочини росіян на території України. З метою допомоги правоохоронним органам у розкритті злочинів ПВК "Редут" на території Балаклійської громади під час окупації, мешканців громади просять подивитися сюжет з розслідуванням правопорушень російських окупантів на території України, зокрема Ізюмського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

"Якщо ви когось впізнаєте та у вас є інформація про можливі воєнні злочини ПВК "Редут" на території нашої громади, особливо якщо ви самі стали жертвою або свідком воєнного злочину, просимо звернутись за телефоном "гарячої лінії" Ізюмської окружної прокуратури: +380635198083. З понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, пʼятниця з 09:00 до 16:45.

Ваша участь допоможе в притягненні винних осіб до відповідальності!" – звертаються до мешканців громади правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У громаді на Харківщині закликали евакуюватися через холоди та обстріли

Евакуйованим обіцяють житло, харчування та грошову допомогу

Під головуванням начальника Куп'янської міської військової адміністрації Андрія Беседіна відбулась щотижнева робоча нарада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

"Ситуація на території Куп'янської громади залишається дуже складною. Наші захисники дають гідну відсіч ворогу, який не полишає спроб прорвати оборону. Втім терор мирного населення військами агресора триває: впродовж тривалого часу не припиняються обстріли, руйнуються об'єкти критичної інфраструктури й приватні домоволодіння. До того ж погіршуються погодні умови. Саме тому потрібно евакуюватися. Особливо це стосується жінок з дітьми, літніх, хворих і маломобільних. Для евакуйованих буде забезпечено безоплатне проживання у прихистку, гуманітарна допомога, харчування, медична підтримка. Також буде надано допомогу в оформленні довідки ВПО та відповідну грошову допомогу від держави та міжнародних організацій", - наголосив Андрій Беседін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися