Росіяни вбили мешканців Харківщини: подробиці

Удар було нанесено авіабомбою

Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Вночі, близько 02:30, ворог завдав удару керованою авіабомбою по с. Дружелюбівка Ізюмського району. Зруйновано приватний будинок, сталася пожежа. Загинули двоє людей – чоловік 57 років та 54-річна жінка. Одна жінка отримала осколкове поранення, госпіталізована в задовільному стані.

 У Вовчанську Чугуївського району обстрілом пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. Без постраждалих.

Крім того, під вогнем окупантів були Куп'янськ, Лиман Перший, Синьківка, Кучерівка, Іванівка, Кислівка, Берестове та ніші населені пункти. Авіаційних ударів зазнали Голубівка, Куп'янськ, Петропавлівка, Подоли та Піщане.

Триває розмінування. Минулої доби піротехніки ДСНС обстежили більше восьми гектарів території та знешкодили 151 вибухонебезпечний предмет. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про розбір завалів у Харківській області. Минулої доби рятувальники Харківщини обстежували місця ворожих влучань у Куп'янському та Ізюмському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. Вночі о 2:33 у селі Дружелюбівка Ізюмського району внаслідок обстрілу горів житловий будинок на площі 20 м.кв. На місці події з під завалів було вилучено тіла чоловіка та жінки. Пожежа ліквідована о 5:30. Від ДСНС залучалось 2 одиниці  техніки та 12 чоловік особового складу. О 6:25 бійці 44-ї ДПРЧ виїхали на обстеження частково зруйнованої росіянами п'яти поверхового житлового будинку у селищі Куп’янськ-Вузловий. Була інформація про можливу наявність людей під завалами. Рятувальники розгорнули пошуково-рятувальну операцію. На щастя загиблих чи травмованих людей виявлено не було. О 7:14 у селищі Куп’янськ-Вузловий внаслідок обстрілу горів житловий будинок на площі 150 м.кв. Пожежа була ліквідована о 9:37. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалось дві одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. О 22:02 до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу в Харківському академічному театрі музичної комедії, що знаходиться за адресою: Харків, вулиця Благовіщенська 32. До місця події було направлено сім відділень на автоцистернах та автодрабина. По прибуттю рятувальників було встановлено, що горять підсобні приміщення та гримерна на 3-му поверсі будівлі на площі 40 м.кв. Пожежа була локалізована о 22:35 та ліквідована о 23:47. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалось 11 одиниць техніки та 54 чоловіка особового складу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися