На Харківщині є постраждала: знову через окупантів

Під прицілом знову, нажаль, житлові будинки

Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

У селищі Борова Ізюмського району о 6:30 ранку до медиків звернулася 65-річна жінка, що отримала поранення під час обстрілу селища. Госпіталізована у середньому стані. Близько 22:45 смт Борова знову перебувало під ворожим обстрілом. 

Через удар керованою авіабомбою по селу Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок.

Внаслідок обстрілу Вовчанська Чугуївського району пошкоджено багатоквартирний та приватний житлові будинки. У селі Юрченкове внаслідок ворожого обстрілу загинула свійська худоба.

У cелі Глушківка Куп'янського району обстрілами окупантів пошкоджено приватний житловий будинок, гараж та господарчі споруди.   

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріли Харківщини окупантами. Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Вночі, близько 02:30, ворог завдав удару керованою авіабомбою по с. Дружелюбівка Ізюмського району. Зруйновано приватний будинок, сталася пожежа. Загинули двоє людей – чоловік 57 років та 54-річна жінка. Одна жінка отримала осколкове поранення, госпіталізована в задовільному стані.  У Вовчанську Чугуївського району обстрілом пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. Без постраждалих. Крім того, під вогнем окупантів були Куп'янськ, Лиман Перший, Синьківка, Кучерівка, Іванівка, Кислівка, Берестове та ніші населені пункти. Авіаційних ударів зазнали Голубівка, Куп'янськ, Петропавлівка, Подоли та Піщане. Триває розмінування. Минулої доби піротехніки ДСНС обстежили більше восьми гектарів території та знешкодили 151 вибухонебезпечний предмет.



Джерело: https://t.me/synegubov/7288
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися