Скільки техніки знищено на Куп'янському напрямку

На Куп’янсько-Лиманському напрямку ЗСУ знищили “Мі-8” та комплекс РЕБ “Поле”

Речник Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш розповів про ситуацію на Куп'янському напрямку, повідомляють "Коментарі. Харків". За його словами, на Куп’янсько-Лиманському напрямку ЗСУ знищили “Мі-8” та комплекс РЕБ “Поле”. 

“Дуже цінним “уловом” наших Збройних сил, а саме 25-ї повітряно-десантної бригади є те, що вдалося збити Мі-8 гелікоптер ворожий, який все ж втратив пильність та залетів в зону ураження нашого ППО. Наші хлопці з розрахунку ПЗРК 25-ї бригади уразили цей гелікоптер. Він був знищений повністю разом з особовим складом”, - сказав Євлаш.

Речник Східного угруповання військ розповів, що на Лиманському та Куп’янському напрямках українські захисники обороняються, ворожі війська продовжують там свої наступальні дії. “Зокрема, вчора поблизу Куп’янська було відбито 15 атак противника та знищено ряд ворожої техніки”, - зазначив Євлаш.

За його словами українські військові знищили 23 зразки озброєння та військової техніки, серед яких: 

  • 8 танків Т-72, 

  • 8 одиниць бойової броньованої техніки, у тому числі чотири БМП-1, ще дві БМП-2 та дві МТЛБ. 

“Також працюємо по мінометних розрахунках. За вчора було нанесено вогневе ураження по одному 82-міліметровому та одному 120-міліметровому міномету”, – говорить Ілля Євлаш.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 16 жовтня, у Харківській області стався черговий підрив на вибуховому пристрої. У Харківській ОВА розповіли, що сьогодні в м. Ізюм на невідомому вибуховому пристрої підірвався 72-річний чоловік. З пораненнями його доставили до лікувального закладу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися