На Харківщині стався вибух: хто постраждав

Літнього чоловіка з пораненнями доставили до лікарні

У понеділок, 16 жовтня, у Харківській області стався черговий підрив на вибуховому пристрої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА

У ХОВА зазначили, що сьогодні в м. Ізюм на невідомому вибуховому пристрої підірвався 72-річний чоловік. З пораненнями його доставили до лікувального закладу. Медики надають постраждалому допомогу.

“Вкотре закликаємо жителів Харківщини бути обережними. У разі виявлення підозрілого предмета в жодному разі не торкайтеся його. Відійдіть на безпечну відстань та повідомити про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за номерами 101 або 102”, - звернулися до жителів Харківської області в ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні на вибуховому пристрої підірвався 14-річний підліток

У неділю, 15 жовтня, в с. Кам'янка Ізюмського району на вибухонебезпечному предметі підірвався 14-річний хлопчик. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, хлопця госпіталізували з пораненням, він отримує необхідну допомогу лікарів. “Вкотре закликаю мешканців Харківщини пам'ятати про високу мінну небезпеку та бути дуже обережними. В разі виявлення предмета, схожого на вибухонебезпечний, в жодному разі не можна його торкатися. Необхідно відійти на безпечну відстань та повідомити про знахідку в ДСНС або Нацполіцію”, - звернувся до жителів Харківщини Олег Синєгубов.

Пізніше у поліції харківської області повідомили, у селі Кам’янка неповнолітній разом зі своїм батьком пішли збирати металобрухт. Підліток наступив на протипіхотну міну “Пелюстка”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися