На Харківщині поліція вивозить дітей: що відбувається (ФОТО)

Усіх евакуйованих доставили до міста Харків

Поліцейські разом з волонтерами евакуювали з Куп'янського району 11 місцевих мешканців, з яких 5 дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

З міста Куп'янськ та смт Куп'янськ-Вузловий волонтери фонду "Я врятований" разом з поліцейськими вивезли родини з дітьми та домашніми тваринами. Всього вивезли 11 людей, з яких 5 дітей. З міста Куп'янськ евакуювали  матір з чотирма малолітніми дітьми, наймолодшому трохи більше як рік.

Усіх евакуйованих доставили до міста Харків, забезпечили безплатним житлом та харчуванням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Наталинській громаді повідомили про можливість евакуації жителів до Польщі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Наталинської територіальної громади.  “Маріупольська асоціація жінок "Берегиня" оголошує про організацію чергового безплатного евакуаційного рейсу до Польщі. У Польщі є можливість тимчасового безплатного розміщення у місті Бельсько-Бяла. Ви можете самостійно планувати свій маршрут далі у країни ЄС з території Польщі”, - йдеться у повідомленні громади. Попередньо рейс планується на жовтень 2023 року. Також додатково плануються евакуаційні рейси по території України зі східних областей (Запорізька, Дніпропетровська області).

“Евакуюємо жінок, дітей та літніх людей, які проживають у містах, де ведуться активні бойові дії, а також людей з тимчасово окупованих територій, які перемістились до підконтрольної території України та прифронтових територій”, - йдеться у повідомленні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися