Чи є просування ворога на Харківщині повідомив Олег Синєгубов

Окупанти не полишають спроби наступати на позиції Сил оборони в Харківській області

Минулої доби ворожих обстрілів зазнали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок артилерійського обстрілу м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено будівлю ветеринарної лікарні та гараж.

У с. Підлиман Ізюмського району обстрілом з РСЗВ пошкоджено будинок.

Крім того, минулої доби ворог обстрілював Уди Богодухівського району, Ветеренарне та Нескучне Харківського району, Гатище Чугуївського району, Дворічну та Кам'янку Куп'янського району та інші населені пункти.

Очільник області також повідомив, що в м. Ізюм близько 11:50 чоловік 72 років наступив на вибухонебезпечний предмет. Госпіталізований з пораненням в стані середньої тяжкості.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 10 га території та знешкодили 83 вибухонебезпечні предмети.

"На Куп'янському напрямку тривають запеклі бої. Минулої доби наші захисники відбили не менше 15 атак в районах Синьківки та Іванівки. Ворог несе втрати та не має просування", – підкреслив голова ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Окупанти випустили ракети по Харківщині: де сталися "прильоти"

Учора пізно ввечері, близько 22:30 окупанти завдали ракетного удару по Ізюмщині. Наслідки цієї атаки наразі уточнюються. Про це повідомив начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник, інформують "Коментарі. Харків". За його даними, пуск ракет було здійснено з району Валуйок з території росії.

Загалом з початком доби російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши керовану авіаційну ракету Х-59, зенітні керовані ракети С-300 на східному напрямку та 6 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 6 ворожих “Shahed-136/131”. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися