Російські терористи знову вдарили по Харківщині: є поранені

Артобстріл вже вкотре прийшовся по житлових будинках

19 жовтня о 12:15 російські війська завдали артилерійського удару по приватному сектору м. Вовчанська, спричинивши велику пожежу та руйнування на приватному подвір’ї. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Пожежа охопила площу 350 кв.м. Горів гараж, дві господарчі будівлі та автомобіль. За попередніми даними поранень дістали двоє людей. До місця пригоди негайно вирушили рятувальники 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі одного оперативного відділення та пожежна команда із селища Вільча. Загалом дві пожежні автоцистерни та дев'ять вогнеборців. О 15:00 їм вдалось загасили вогонь.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Харківщини ракетами. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. Минулої доби кремлівські терористичні війська завдали чергових ракетних ударів по цивільних об’єктах у Харкові, Запоріжжі, Павлограді, Обухівці Дніпропетровської області та Миколаївському району. Окрім цього, російські окупанти в ніч на 19 жовтня атакували Україну 6 ударними БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 3 дрони-камікадзе. Протягом минулої доби на фронті відбулося близько 80 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 15 ракетних та 79 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися