Валерій Залужний прибув на Харківщину (ВІДЕО)

Головнокомандувач ЗСУ відвідав найскладніші напрямки

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний прибув на найскладніші ділянки фронту – Авдіївку та Куп’янськ.

"На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз – це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто.

Ворог активно застосовує штурмові підрозділи, кидає велику кількість бронетехніки, використовуючи авіацію та артилерію.

Попри все, наші воїни продовжують героїчно відбивати атаки, знищуючи живу силу та техніку противника", – написав Залужний.

Головнокомандувач зазначив, що із командувачами і командирами бригад, які виконують завдання на Авдіївському напрямку, визначили послідовність кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів.

"Також провели роботу на Купʼянському напрямку, де окупанти продовжують наступальні дії. Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах. Дякую кожній бригаді, усім захисникам, хто в бою за Україну", – написав Валерій Залужний.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що відбувається на Куп’янському напрямку – де сталися обстріли Харківщини

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали: Петропавлівка, Подоли та Піщане Харківської області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 10 населених пунктів, серед них: Одрадне, Колодязне, Тополі Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 30 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка, Іванівка Харківської області, а також 12 атак біля Надії Луганської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 15 населених пунктів, зокрема: Синьківка, Іванівка, Кислівка, Крохмальне, Піщане, Берестове Харківської області.

Як відбуваються штурми та чи є шанси в наших військових втримати позиції – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися