Опалення на Харківщині - з'явилися точні цифри

Також він дав прогноз на зиму

На Харківщині фактично розпочався опалювальний сезон. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Наразі працюють 38 котелень в окремих громадах, опалюється 24 заклади охорони здоров'я та 120 багатоквартирних житлових будинків. Коли середньодобова температура стане нижче 8 градусів, тепло буде подано усім споживачам. Для цього усе готово.

"В той же час ворог намагається завдавати ударів по нашій критичній інфраструктурі. Робимо все, щоб блекаутів не було, але люди мають бути готові до можливих перебоїв електропостачання та знати адреси найближчих Пунктів Незламності. Наразі в області їх розгорнуто 916, також в готовності більше 10 мобільних Пунктів Незламності", - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про Пункти Незламності у Харківській області. У Харківській області відтепер Пункт незламності можна знайти за допомогою застосунку на смартфоні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДПСС у Харківській області. У Дії відтепер можна знайти найближчий до себе Пункт незламності, подивитися графік роботи та зручності, прокласти маршрут. Це дасть змогу харків'янам, у разі потреби, отримати доступ до світла, тепла, води чи інтернету. Карта — інтерактивна. Можна дізнатися адресу, графік роботи та умови кожного Пункту незламності. А також відфільтрувати за конкретними потребами — чи є інтернет, обігрів, генератор або мобільний зв’язок. Важливо, що мапу можна завантажити, і вона буде доступна навіть офлайн, якщо зникне електроенергія та зв'язок. Потрібно лише попередньо завантажити карту вибраного регіону в Дії, коли буде інтернет.



Джерело: https://t.me/synegubov/7329
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися