Що сталося з Пунктами незламності на Харківщині

Не потрібно нічого окрім смартфона

У Харківській області відтепер Пункт незламності можна знайти за допомогою застосунку на смартфоні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДПСС у Харківській області.

У Дії відтепер можна знайти найближчий до себе Пункт незламності, подивитися графік роботи та зручності, прокласти маршрут. Це дасть змогу харків'янам, у разі потреби, отримати доступ до світла, тепла, води чи інтернету.

Карта — інтерактивна. Можна дізнатися адресу, графік роботи та умови кожного Пункту незламності. А також відфільтрувати за конкретними потребами — чи є інтернет, обігрів, генератор або мобільний зв’язок. 

Важливо, що мапу можна завантажити, і вона буде доступна навіть офлайн, якщо зникне електроенергія та зв'язок. Потрібно лише попередньо завантажити карту вибраного регіону в Дії, коли буде інтернет. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про гроші на відновлення Харківської області. Понад 123 млн грн фінансової допомоги отримали харків’яни в рамках програми "єВідновлення". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. До Департаменту житлово-комунального господарства надійшло понад 8,9 тис. звернень на відшкодування збитків, завданих у результаті обстрілів. Понад 5,6 тис. заявок спеціальна комісія вже відпрацювала. "Нагадаємо, що сума максимальної грошової підтримки на проведення ремонтних робіт у багатоповерхівках зросла до 350 тис. грн, а для власників приватних будинків - до 500 тис. грн. Отримати державну виплату на ремонт житла, яке має незначні пошкодження внаслідок обстрілів, може кожен харків'янин. Для цього необхідно подати заявку в застосунку "Дія"", - пишуть у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися