У Харкові збільшилась кількість постраждалих внаслідок обстрілу "Нової пошти"

Легкі поранення отримав ще один співробітник

Станом на зараз кількість потерпілих внаслідок обстрілу "Нової пошти" збільшилась до 17. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

Ще один працівник підприємства отримав осколкові поранення. Йому надана медична допомога, від госпіталізації відмовився.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл складу "Нової пошти" в Харківському районі. В результаті нічного обстрілу села Коротич загинули шестеро людей, 16 поранені: поліція документує наслідки воєнного злочину росіян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. До ВП№ 2 ХРУП № 1 21 жовтня близько 22:20 надійшло повідомлення про те, що внаслідок ворожого обстрілу села Коротич Пісочинської територіальної громади горить відділення Нової пошти та вантажне авто.  Станом на 2:30 відомо, що на території термінала перебувало 22 особи, з них шестеро осіб загинули та 16 поранені. Серед постраждалих - чоловіки віком від 19 до 43 років. З травмами різного ступеню тяжкості їх доставили до лікарні. "Серед постраждалих є люди у тяжкому стані. Медики надають всю необхідну допомогу. Профільні служби продовжують працювати на місці та ліквідовувати наслідки. Це виключно цивільний об‘єкт, росіяни вчинили черговий терор проти мирного населення Харківщини!", - написав начальник ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про висловлювання посолки США з приводу удару по "Новій пошті"Посолка США в Україні дала оцінку терористичному удару армії РФ по складу "Нової пошти" під Харковом. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію видання "Європейська правда". Сполучені Штати стоять разом з Україною, щоб притягнути Росію до відповідальності, заявила посол США Бріджит Брінк після удару РФ по харківському терміналу "Нової пошти". Свою заяву Бріджит Брінк опублікувала у Twitter (Х) в неділю вранці, повідомляє "Європейська правда".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися