Ідентифікували всіх загиблих внаслідок ракетного удару по терміналу “Нової пошти”: що відомо

У поліції припустили, що ракета С-300 могла вибухнути раніше, тому на місці удару немає вирви

Експерти ідентифікували тіло шостого загиблого внаслідок російського удару С-300 по терміналу "Нової пошти", який стався ввечері 21 жовтня під Харковом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Суспільне. Харків”. 

Начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов зазначив, що шостий загиблий — 30-річний житель Харкова, уродженець Кам'янки Дворічанської громади.

"Ми вивели ДНК-профіль загиблого і порівняли з його батьком, маємо збіг. Ми підтверджуємо, що особу, яку дістали з місця трагедії, ідентифікована. Батько та мати відразу його не впізнали через те, що тіло сильно обгоріло", — сказав Сергій Болвінов.

Також начальник слідчого управління розповів про особливості обстрілу. Він пояснив, що на місці удару немає вирви, тому що ракета С-300 могла вибухнути раніше, розповів начальник слідчого управління. "На місці ми не бачимо вирви, а бачимо величезну дірку у даху. Є такий варіант, що ракета могла у повітрі вибухнути, могла вибухнути на даху", - зазначив Сергій Болвінов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російські війська продовжують обстрілювати мирне населення Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

“Росіяни продовжують чинити терор проти мирного населення. Сьогодні під час обстрілу села Курилівка Куп'янського району близько 11 години дня 39-річна жінка отримала поранення”, - повідомили у Харківській ОВА.  В обласній адміністрації уточнили, що постраждала госпіталізована до медичної установи, їй надається вся необхідна медична допомога. Також у результаті ворожої атаки було пошкоджено приватний будинок та паркан.

Детальніше про чергову ворожу атаку на Харківщину читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися