На Харківщині сталися вибухи: що відомо (ФОТО)

У результаті обстрілу Харківської області є постраждалі

Російські війська продовжують обстрілювати мирне населення Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. “Росіяни продовжують чинити терор проти мирного населення. Сьогодні під час обстрілу села Курилівка Куп'янського району близько 11 години дня 39-річна жінка отримала поранення”, - повідомили у Харківській ОВА. 

В обласній адміністрації уточнили, що постраждала госпіталізована до медичної установи, їй надається вся необхідна медична допомога. 

Також у результаті ворожої атаки було пошкоджено приватний будинок та паркан.

За фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України) прокуратурою харківської області було розпочато досудове розслідування. За даними слідства, 22 жовтня близько 10:00 окупаційні війська завдали удар ФАБ-250 по с. Курилівка Купʼянського району. Внаслідок ворожого обстрілу отримала поранення 39-річна жінка.

Пошкоджено житлові будинки, господарчі споруди та приватне підприємство.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вночі 21 жовтня війська рф обстріляли передмістя Харкова - ворожі ракети поцілили в Харківський термінал Нової пошти

За попередніми даними, обстріл був здійснений двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області рф.

Прокурори зафіксували наслідки ракетної атаки по підприємству під Харковом - внаслідок ворожої атаки загинули 6 осіб, що 16 отримали поранення.

Усі постраждалі — працівники підприємства. Внаслідок ворожого удару сталась пожежа на площі близько 300 кв.м. Термінал майже повністю зруйнований, пошкоджено вантажні автомобілі. “Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора”, - зазначили у прокуратурі.

На 22 жовтня Нова пошта оголосила день жалоби. Також у компанії розповіли, що буде з посилками, які вціліли та були пошкоджені внаслідок ракетного удару.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися