На Харківщині нову автівку за два мільйони гривень відправили на фронт

Чугуївська громада відправила військовим нову автівку, яку купили через тендер за 1,9 мільйонів гривень

Міська голова Чугуїва Галина Мінаєва від мешканців Чугуївської громади передала військовим з батальону територіальної оборони автомобіль, обладнання та спорядження, які їм сьогодні вкрай необхідні на фронті.

"Усе це обладнання було придбане на прохання самих військових відповідно до міської програми підтримки військових частин за кошти місцевого бюджету.

Особливо радію з приводу того, що речі, які ми передали нашим героям, не тільки допоможуть бити ворога на полі бою, але й сприятимуть збереженню їх життів", – написала Галина Мінаєва.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За даними Харківського антикорупційного центру, Чугуївська міськрада придбала позашляховик Toyota Land Cruiser за 1,9 мільйона гривень. Чугуївська міськрада уклала договір з ТОВ Фірма “Алмаз Мотор, ЛТД” щодо придбання Toyota Land Cruiser за 1,9 млн грн. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”.

Автівка Toyota Land Cruiser 150 2.755L Wagon A/T має бути нова, 2023 року випуску, чорного кольору.

Крім того, у Змієві комунальники купують автівку за 1,7 мільйона з преміальною аудіосистемою.

Комунальне підприємство “Зміїв-Сервіс” оголосило торги на придбання автомобіля Hyundai Tucson очікуваною вартістю 1,7 мільйона гривень. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо в результаті моніторингу сайту “Prozorro”, інформують "Коментарі. Харків".

Мова йде про придбання автівки 2023 року випуску у комплектації Top plus. В автосалонах така машина коштує близько 39 000 доларів. Автомобіль має фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира, бічні подушки безпеки та шторки безпеки в кабіні, різні системи безпеки, камеру заднього виду, тризонний клімат-контроль, круїз-контроль, електрорегулювання сидіння водія, підігрів сидінь та керма, систему кругового огляду, контурну підсвітку інтер’єру, преміальну акустику Krell тощо.

Гарантія становить три роки або 100 000 км пробігу із третього року. У технічній специфікації жодним чином не зазначено, що автомобіль буде мати спеціальне обладнання для роботи комунальників. Поставка автомобілю має відбутись до кінця року.

Можливо, що Зміївська громада також придбає автівку для фронту.



Юрій

27 жовтня 2023, 09:50

В таких умовах автівка довго не живе, тільки завдяки людям хлопці мають необхідний транспорт tacticalgear.ua/catalog/gear

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися