На Харківщині виявили особливу “пташку” (ФОТО, ВІДЕО)

Коптер розвідував позиції українських захисників

На Харківщині прикордонники приземлили ворожий безпілотник, який порушив кордон з росії та розвідував позиції українських захисників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби.

У службі розповіли, що прикордонники Харківського загону виявили повітряного шпигуна. “Після доповіді старшого було прийнято рішення задіяти антидронову рушницю та нанести вогневе ураження зі стрілецької зброї”, - прокоментував ситуацію оператор антидронової рушниці на псевдо Коточок.

Після того, як коптер знерухомили, по ньому відкрили вогонь. Одна з куль назавжди приземлила ворожий безпілотник.

“Прикордонні підрозділи в складі Сил оборони України разом з іншими українськими захисниками продовжують боронити Батьківщину та дають гідну відсіч російським окупантам”, - зазначили у прикордонній службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ситуація у Харківській області складна. Російські війська намагаються захопити стратегічно важливу залізничну розв’язку на Куп’янському напрямку – Куп’янськ-Вузловий. 

“Це дійсно стратегічна залізнична розв’язка, за яку ворог намагається вхопитися і наносить ураження по переправах, по всіх об’єктах, що можуть нас відрізати від Куп’янська-Вузлового. Так, дійсно намагається взяти в оточення Куп’янськ. Це його мета. Ми цю мету розуміємо”, - зауважив командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський.

Він відмітив, що ворожі війська несуть втрати, але за рахунок переміщення додаткових сил їх швидко відновлюють.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися