У одному з міст Харківщини допомогли сім'ям загиблих військових

Також були виділені кошти на лікування громадян

Сім родин загиблих захисників на Зміївщині отримали по 20 тисяч гривень на встановлення пам'ятників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Зміївської міської ради.

27 питань порядку денного було винесено на засідання виконавчого комітету Зміївської міської ради, яке Зміївський міський голова Павло Голодніков провів 26 жовтня.

На засіданні виконавчого комітету погодили надання матеріальної допомоги мешканцям Зміївської громади на загальну суму 270 тисяч 200 грн.

Члени виконавчого комітету погодили схвалення проєкту Програми інформатизації "Цифрова трансформація Зміївської міської ради на 2023-2025 роки", яку винесуть на затвердження у сесійну залу.
Розглянули затвердження рішення комісії з питань перевірки достовірності інформації поданої громадянами для отримання компенсації витрат, що пов'язані з безоплатним тимчасовим розміщенням внутрішньо переміщених осіб. За словами начальника управління соціального захисту населення Зміївської міської ради Світлани Повідерної, комісією була здійснена перевірка 19 домоволодінь Таранівсько-Великогомільшанського старостинського округу. За результатами перевірок складені 4 акти щодо відсутності ВПО за місцем тимчасового перебування. Власники житла були запрошені на комісію. Три з них прийшли разом з внутрішньо переміщеними особами, підтвердили їх проживання та пояснили відсутність під час перевірки. Власники одного домогосподарства і переселенці на комісію не з'явилися. Тому їм буде відмовлено у наданні компенсації.
Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перейменування у Чугуївському районіУ Чугуєві та населених пунктах Чугуївської громади на Харківщині відбулося перейменування топонімів – вулиць та провулків. У громаді опублікували список, за яким можна легко знайти нову назву своєї та інших вулиць, інформують "Коментарі. Харків". Перелік назв вулиць, провулків, бульварів, площ Чугуївської міської територіальної громади, що були перейменовані в результаті громадських слухань, які пройшли шляхом голосування з 25 вересня по 05 жовтня 2023 року, затверджені наказом Чугуївської міської військової адміністрації від 25.10.2023 № 621.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися