Обстріл Харківщини на 1 листопада: чи мають успіх окупанти у наступі

Протягом минулої доби на фронті відбулося 68 бойових зіткнень

Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши керовану авіаційну ракету Х-59 та 20 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 1 ракету та 18 ударних БпЛА. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Авіаційних ударів зазнали: Піщане, Новосергіївка, Чернещина, Синьківка, Петропавлівка, Подоли Харківської області.

На Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали Уди, Ветеринарне, Гатище Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки, Іванівки Харківської області та Надії Луганської області. Тут наші воїни відбили понад 10 атак. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали 15 населених пунктів, серед них Кам’янка, Дворічна, Синьківка, Степова Новоселівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Басейни у Харкові: топ-5 місць для плавання

Де провести вихідні з родиною, або зайнятися корисним видом спорту у Харкові

Літо давно закінчилося, а любов до водних видів спорту – не закінчується навіть з приходом холодів. Де у Харкові можна поплавати, провести час з родиною, або зайнятися спортом у воді – дізнавалися "Коментарі. Харків". Топ-5 басейнів у Харкові – дивіться за посиланням.

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду: активісти називають це гомофобією

Представники ЛГБТ+ спільноти називають таке ставлення влади – гомофобією

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду на вулицях. Про це активісти повідомили на своїй сторінці у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"На честь ХарківПрайду 2023 ми створили серію візуальних робіт в співпраці з українськими художницями, яку хотіли розмістити на бордах міста", – зазначили активісти. Чому ці роботи так і не опинилися на бордах та яка ситуація зі справою зараз – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися