Що відбувається з російською технікою на Куп'янському напрямку (ВІДЕО)

Оператор FPV-дрона прикордонників вчасно влучив у боєкомплект і знищив міномет разом з вантажівкою

На Куп’янському напрямку українські захисники знищили російський міномет на базі автомобіля “урал”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

“На Куп’янському напрямку бійці повітряної розвідки бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” виявили та знищили дроном-камікадзе автоматичний міномет 2Б9 “васільок” на базі автомобіля “урал”. Ворожий мінометний розрахунок саме розгортався для ведення вогню по наших позиціях”, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

У службі уточнили, що оператор FPV-дрона прикордонників вчасно влучив у боєкомплект і знищив міномет разом з вантажівкою.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни продовжують підтримувати військових, передають їм необхідний захист та продуктову допомогу.

Мешканці Новобаварського району продовжують допомагати бійцям 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”. Днями на передову вони відправили черговий вантаж з захисними сітками, теплими рукавицями, шапками та ліками.  “В умовах війни наш громадянський обов’язок - допомогти та підтримати бійців Збройних Сил України, всіх військових формувань, які захищають нашу Батьківщину”, - зазначили в райадміністрації.

Учні освітніх закладів Салтівського району передали українським воїнам каву, чай, вироби ручної роботи, малюнки та солодощі. "Сподіваємося, що наша допомога буде для захисників підтримкою та мотивуватиме їх і далі мужньо боронити нашу землю", - зазначили школярі.

Яку допомогу передала військовим Харківська міська філія “Газмережі”, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися