Жителів однієї з громад Харківщини попередили про небезпеку найближчими днями

Жителів громади попросили уникати великого скупчення людей

Жителів Борівської громади попередили про небезпеку та попросили дотримуватися простих правил. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

“Шановні мешканці Борівської громади. У зв'язку з небезпекою ворожих обстрілів просимо вас найближчими днями утриматися від відвідування центральної частини селища Борова та уникати великого скупчення людей”, - звернулися до жителів селищної ради.

До мешканців громади звернулися з проханням: “Бережіть себе і своїх близьких. Віримо, перемога обов'язково буде за нами”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп'янському напрямку ворожі війська продовжують йти у штурми та обстрілювати позиції української армії.  Станом на 6 листопада помічник начальника 15-го мобільного прикордонного загону "Сталевий кордон" Іван Шевцов розповів, що лише за добу було зафіксовано 610 обстрілів. Для проведення штурмів на Куп'янський напрямок перекинули 250 "вагнерівців".  Вони, імовірно, мають очолити штурмові операції.

“Також хочу зазначити, що за нашою інформацією, ворог зараз стягує більше сил. На Куп'янський напрямок прибуло близько 250 вагнерівців, які планують продовжувати штурмові дії, очолювати їх. І ворог не полишає свою мету — захопити Куп'янськ, Куп'янськ-Вузловий і вийти по лівому берегу річки Оскіл. Вагнерівці переважно будуть використовуватися для керування штурмовими діями, а безпосередньо у штурмові підрозділи у них входять як підрозділи регулярної армії, так і військовослужбовці із так званих підрозділів "Штурм" і "Штурм Z", укомплектовані з ув'язнених", — пояснив Шевцов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися