На Харківщині тривають атаки: яка ситуація на Куп'янському напрямку

За добу відбулося 9 бойових зіткнень

Начальник служби зв'язків з громадськістю командування сухопутних військ Володимир Фітьо розповів про ситуацію на Куп'янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Суспільне новини”. 

За словами начальника служби зв'язків з громадськістю, упродовж доби на Лимано-Куп'янському напрямку було ліквідовано 112 російських військових та знищено 48 одиниць російської техніки у дев'яти боях. Серед знищеної техніки - два танки та вісім бойових броньованих машин.

Володимир Фітьо розповів, що російські війська 7 листопада 703 рази обстріляли Лимано-Куп'янський напрямок й завдали 13 авіаційних ударів, а також дев'ять разів використовували дрони-камікадзе. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 6 листопада у Куп'янському районі спеціалісти відновлювали електропостачання після обстрілів. 

Спеціалісти Шевченківського району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" виконують ремонтні роботи у селі Старовірівка Шевченківської громади. Як розповів начальник Шевченківського РЕМ В'ячеслав Панченко, третина цього села була знеструмлена внаслідок нічних обстрілів. За словами керівника підрозділу, без світла залишилися близько 200 споживачів.

Спеціаліст зазначив, що повітряні лінії 0,4 кВ були пошкоджені у декількох місцях. Енергетики зранку виїхали у Старовірівку для проведення відновлювальних робіт. Станом на 14.00 більшість знеструмлених споживачів заживлено. Залишилися точкові відключення, які будуть усунені до кінця дня.

Детальніше про ситуацію в Куп'янському районі читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися