У Харківській області через обстріли виникли проблеми

Внаслідок вчорашніх ворожих обстрілів Козачої Лопані постраждалих, на щастя, немає

Вчора о пів на дев’яту вечора російські терористи завдали 5 ударів по селищу Козача Лопань. Більшість снарядів впали на території місцевого кладовища, пошкодивши декілька надгробків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

"Наразі у Козачій Лопані через пошкодження високовольтних ліній частково відсутнє світло. Фахівці Харківобленерго виконують відновлювальні роботи, але у зв’язку з постійною загрозою обстрілів спрогнозувати терміни завершення цих робіт поки неможливо". – зазначив очільник громади.

Постраждалих через обстріли, на щастя, немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків втратить приблизно 4 мільярди гривень "військового ПДФО": як це вплине на місто

У міських бюджетів забрали "військове ПДФО". Як це вплине на Харків? Які статті видатків у Харкові можуть зразу "відпасти" через брак коштів у бюджеті і чи залишиться бюджет Харкова профіцит ним – журналіст сайту "Коментарі. Харків" запитала у експертів.

Політолог Аналітичного центру "Обсерваторія демократії" Антон Авксентьєв зазначає, що за перші дев’ять місяців 2023 року до міського бюджету Харкова надійшло 2,6 мільярдів гривень "військового ПДФО", що склало 17% його дохідної частини. З 1 жовтня 2023-го і до кінця того року, в якому буде скасовано воєнний стан, усі податки військовослужбовців зараховуватимуться виключно до Державного бюджету. Відповідно, для Харкова це близько 3,5-4 мільярдів грн. недоотриманих коштів на рік. Як це вплине на Харків – читайте за посиланням.

На вихідних у Харкові погіршаться погодні умови

Вранці та вдень 11 листопада, а також 12 листопада в Україні, крім західних областей, пориви вітру 15-22 м/с, 12 листопада у південній частині, центральних та східних областях місцями 25 м/с. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ДСНС України.

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології зазначають, що оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Рятувальники застерігають: будьте обережні на вулиці!



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися