Двоє поліцейських постраждало через обстріл Харківщини

Куп'янськ – під ударами ворожих дронів, чотири БПЛА за вечір

Безпілотниками росіяни атакували місто Куп’янськ напередодні ввечері. Поцілили в двоповерхівку та адмінбудівлю. Серед постраждалих – двоє поліцейських полку особливого призначення, вони отримали контузії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого Управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

"Друга атака сталася за півтори години – ще два Шахеди влучили по приватній забудові, прильоти зафіксували на двох подвір'ях. На щастя обійшлося без постраждалих.

Росіяни продовжують використовувати підступну тактику – б'ють вдруге після прильоту, коли на місці вже починають працювати медики, рятувальники та слідчі. Саме через це травм зазнали працівники поліції. Та залякати чи зупинити нас їм не вдасться.

Поліція продовжує роботу та виконує всі свої обов'язки у будь-якій найнебезпечнішій точці нашої області", – зазначає головний слідчий області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків втратить приблизно 4 мільярди гривень "військового ПДФО": як це вплине на місто

У міських бюджетів забрали "військове ПДФО". Як це вплине на Харків? Які статті видатків у Харкові можуть зразу "відпасти" через брак коштів у бюджеті і чи залишиться бюджет Харкова профіцитним – журналіст сайту "Коментарі. Харків" запитала у експертів.

Політолог Аналітичного центру "Обсерваторія демократії" Антон Авксентьєв зазначає, що за перші дев’ять місяців 2023 року до міського бюджету Харкова надійшло 2,6 мільярдів гривень "військового ПДФО", що склало 17% його дохідної частини. З 1 жовтня 2023-го і до кінця того року, в якому буде скасовано воєнний стан, усі податки військовослужбовців зараховуватимуться виключно до Державного бюджету. Відповідно, для Харкова це близько 3,5-4 мільярдів грн. недоотриманих коштів на рік. Як це вплине на Харків – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися