Стало відомо, коли окупанти планують захопити Куп'янськ

Війська рф планують захопити Куп'янськ і не тільки

Речник Сухопутних військ Володимир Фітьо в ефірі національного телемарафону розповів про плани росіян до кінця року, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, війська рф планують захопити Куп'янськ і не тільки. Одним із напрямків, які будуть намагатися захопити загарбники до кінця року, буде місто Куп'янськ.

"І звісно ж ще одна їхня мета - це зупинити наш рух. Адже якщо ми зупинимось, то російські окупанти зможуть окопатися та закріпитися. І тоді вибивати їх з позицій буде набагато важче", - підкреслив він.

Станом на 11 листопада за його словами, на Лимано-Куп'янському напрямку противник не полишав спроб атакувати. Володимир Фітьо повідомив, що росіяни завдали 12 авіаударів, та 808 обстрілів з артилерії.

"Кількість обстрілів у порівнянні з минулою і позаминулою добою значно збільшилась", — наголосив Володимир Фітьо.

На цьому напрямку ЗСУ відбили 13 штурмів, знищили 198 солдатів, 48 одиниць військової техніки, серед яких 8 танків та 4 бойові броньовані машини та близько десяти гармат.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на вечір 8 листопада з небезпечних населених пунктів Куп’янського району на Харківщині виїхали 220 дітей, ще треба евакуювати 71. Голова Куп’янської РВА Андрій Канашевич в етері нацмарафону розповів, що є певна кількість батьків, які заявили про категоричність незгоди щодо виїзду.

Також є певна кількість родин, які станом на зараз, не виходять на зв’язок. “Ми в будь-якому разі знайдемо цей контакт, відновимо і проведемо необхідну роботу. Хочу зазначити, що жодна дитина, де оголошена евакуація не залишиться”, – сказав голова Куп’янської РВА.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися