Ворожі штурми на Харківщині: де наступають війська рф

У Харківській області триває обов'язкова евакуація

Протягом минулої доби російські війська обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова

Зокрема, під обстрілами перебували Малі Проходи Харківського району, Стариця та Вовчанські Хутори Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району та інші населені пункти. 

За словами Олега Синєгубова, постраждалих від обстрілів за добу не зафіксовано. Однак внаслідок російської агресії постраждав місцевий житель - близько 17:00 на дорозі між с. Гракове та с. Мосьпанове Чугуївського району на вибухонебезпечний предмет наїхало вантажне авто. Водій 47 років зазнав поранення та був госпіталізований в стані середньої тяжкості.

Також у Харківській області триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 9 га території та знешкодили 54 вибухонебезпечні предмети.

“На Куп'янському напрямку наші захисники за добу відбили 7 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки”, - повідомив Олег Синєгубов.

Станом на 11 листопада з небезпечних громад Куп’янського району евакуювали 249 дітей. Підлягають евакуації ще 43. Евакуація триває.

У Головному управлінні ДСНС України у Харківській області повідомили, що за добу рятувальники 2 рази виїжджали на ліквідацію пожеж спричинених ворожими обстрілами в м. Куп’янськ. В результаті ударів горіли недіюча будівля на площі  200 кв.м. та дах житлового будинку і другий поверх на площі 500 кв.м. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, коли окупанти планують захопити Куп'янськ.




Джерело: https://t.me/synegubov/7479
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися