Українські захисники передали "привіт" окупантам на Куп'янському напрямку (ВІДЕО)

Українські захисники на Куп'янському напрямку продовжують нищити окупантів

На Куп'янському напрямку окупанти не полишають спроб штурмувати позиції українських захисників. Однак прикордонники бригади “Сталевий кордон” продовжують нищити ворога. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

Днями прикордонні аеророзвідники виявили замаскований бліндаж окупантів на Куп'янському напрямку.

"За допомогою FPV-дрона окупантам було передано "запальний" привіт, який вони не забудуть ніколи!", - зазначили в службі.

Також прикордонники "Гвардії наступу" бригади "Сталевий кордон" за допомогою мінометів та гранатометів MK-19 розбили групу російських піхотинців на Купʼянсько-Лиманському напрямку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що речник Сухопутних військ Володимир Фітьо в ефірі національного телемарафону розповів про плани росіян до кінця року. За його словами, війська рф планують захопити Куп'янськ і не тільки. Одним із напрямків, які будуть намагатися захопити загарбники до кінця року, буде місто Куп'янськ.

"І звісно ж ще одна їхня мета - це зупинити наш рух. Адже якщо ми зупинимось, то російські окупанти зможуть окопатися та закріпитися. І тоді вибивати їх з позицій буде набагато важче", - підкреслив він.

Станом на 11 листопада за його словами, на Лимано-Куп'янському напрямку противник не полишав спроб атакувати. Володимир Фітьо повідомив, що росіяни завдали 12 авіаударів, та 808 обстрілів з артилерії.

На цьому напрямку ЗСУ відбили 13 штурмів, знищили 198 солдатів, 48 одиниць військової техніки, серед яких 8 танків та 4 бойові броньовані машини та близько десяти гармат.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися