Окупанти наступають на Харківщині: де тривають важкі бої

На Куп'янському напрямку тривають важкі бої

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на ранок 19 листопада, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його даними, протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Зокрема, під ворожий вогонь потрапили: 

  • Козача Лопань Харківського району,

  • Огірцеве, Гатище, Плетенівка Чугуївського району,

  • Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка Куп'янського району. 

Також окупанти обстрілювали інші населені пункти.

Постраждалих серед цивільного населення за добу не зафіксовано.

“На Куп'янському напрямку тривають важкі бої. За добу ворог здійснив 6 спроб штурмів в районах Синьківки та Петропавлівки. Усі атаки відбиті нашими захисниками”, - зазначив Олег Синєгубов.

За даними розвідки Міноборони Великої Британії, протягом останнього тижня найбільш інтенсивні бої точилися на Куп’янському напрямку, під Авдіївкою та на лівому березі Дніпра, де українські війська створили плацдарм. 

“Жодна зі сторін не досягла суттєвого прогресу в жодній з цих областей”, – йдеться у звіті, опублікованому 18 листопада.

Там також спрогнозували, як зміниться ситуація на Східному напрямку з настанням зими. “З настанням холодної зимової погоди на сході України суттєві зміни на лінії фронту в найближчій перспективі навряд очікуються”, – зазначено у звіті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області укріплюють оборону. Детальніше про це читайте за посиланням.



Джерело: https://t.me/synegubov/7539
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися