Яку техніку передали силам ППО Харківщини (ФОТО)

Вартість всього обладнання – близько 5 млн грн

Сьогодні бійцям 92-ї окремої штурмової бригади ім. Івана Сірка передали ще 15 дронів типу Mavic. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, також сили ППО Харківщини отримали 2 позашляховики для мобільних груп зі знищення ворожих “Шахедів”.

“Використовуємо усі можливості для забезпечення наших захисників. Такі дрони критично необхідні на фронті. Особливо взимку, коли світловий день дуже короткий. Велика подяка Куп'янській міській територіальній громаді за пріоритетну допомогу ЗСУ!” – наголосив Олег Синєгубов.

Вартість всього обладнання – близько 5 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що забезпечення військових та оборони області - загальний пріоритет влади області. Олег Синєгубов на брифінгу розповів про видатки обласного бюджету за 2023 бюджетний рік. За його словами, першочергова стаття видатків бюджету – забезпечення потреб військових. У 2023 році ці видатки сягнули майже 36% загальної частини бюджету – 1,262 млрд грн.

Загалом видатки бюджету Харківщини склали 9,113 млрд грн, в тому числі 3,328 млрд – видатки загального фонду без трансферів. З них 405,568 млн грн пішли на фінансування Програми територіальної оборони області.

Профінансовано будівництво 64 оборонних споруд на більш як 83 млн грн. Крім того, майже 322 млн грн витрачено на матеріально-технічне забезпечення підрозділів. Також майже 83,5 млн грн були витрачені на відновлення та забезпечення роботи об'єктів енергетики та іншої критичної інфраструктури в громадах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися