Заступнику Олега Синєгубова виписали “підозру”: що відомо

Росіяни "підозрюють" Романа Семенуху в участі в НВФ України

Заступнику начальника Харківської ОВА Роману Семенусі в росії виписали “підозру”. Про він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Расіянці виписали мені “підозру”, яка прикрість. Не зможу більше милуватися пожежами в сибіру, побувати в сизрані, побачити березові рощі бєлгородщини)).

P.S. Вважаю “підозру” колективною оскільки усі добрі справи робляться великою кількістю людей, з якими маю честь бути зайнятим”, - написав Роман Семенуха у повідомленні.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що загальний пріоритет влади Харківщини - забезпечення військових та оборони області. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про видатки обласного бюджету за 2023 бюджетний рік. За його словами, першочергова стаття видатків бюджету – забезпечення потреб військових. У 2023 році ці видатки сягнули майже 36% загальної частини бюджету – 1,262 млрд грн.

Загалом видатки бюджету Харківщини склали 9,113 млрд грн, в тому числі 3,328 млрд – видатки загального фонду без трансферів. З них 405,568 млн грн пішли на фінансування Програми територіальної оборони області. Профінансовано будівництво 64 оборонних споруд на більш як 83 млн грн. Крім того, майже 322 млн грн витрачено на матеріально-технічне забезпечення підрозділів. Також майже 83,5 млн грн були витрачені на відновлення та забезпечення роботи об'єктів енергетики та іншої критичної інфраструктури в громадах.

Детальніше про видатки з бюджету Харківської області на оборону регіону читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися