На Харківщині військові приземлили особливу “пташку” (ФОТО)

Саперам вдалося знешкодили вибухову частину

Прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” за допомогою антидронової рушниці успішно приземлили ворожий FPV-дрон з вибухівкою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

У службі повідомили, що саперам вдалося знешкодили вибухову частину і після перепрограмування дрон-камікадзе повернеться до своїх попередніх господарів, тільки вже з потужнішим вибуховим сюрпризом від прикордонників “Сталевого кордону”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп’янському напрямку прикордонники-аеророзвідники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" виявили і вразили вибуховими “сніжинками” спостережний пункт і бліндаж росіян.

Відео влучного ураження ворожого пункту можна переглянути за посиланням.

А тим часом на Куп'янському напрямку тривають активні ворожі атаки. За словами командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського, для штурмів українських позицій використовують підрозділи, сформовані з колишніх ув’язнених “шторм”, “шторм z”, “шторм v”. Фіксується присутність колишніх так званих “вагнерів”, які теж долучаються до штурмів.  “Жодних успіхів на даному напрямку російські окупанти не мають”, - зазначив Олександр Сирський. 

Він уточнив, що бойові дії тривають неподалік Іванівки, Синьківки, Харківської області.

Детальніше про ситуацію в Харківській області стосовно ворожих обстрілів, руйнувань та ситуації на фронті читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися