Чим займаються воїни Харківського прикордонного загону (ВІДЕО)

Воїни переконані, що професіонал має тренуватись 27/7, вдень і вночі, тоді він буде готовий до будь-яких ситуацій на полі бою

У Державній прикордонній службі України показали чим займаються воїни Харківського прикордонного загону, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Держприкордонслужбі зазначили, якщо воїн Харківського прикордонного загону зараз не знищує окупантів, то тільки тому, що він вдосконалює себе на тренуванні.

“Тренування бійців охоплює тактичну, фізичну, технічну та психологічну підготовку: усунення недоліків, доведення своїх скілів до автоматизму, вдосконалення координації дій тощо. І головне – постійність. Професіонал має тренуватись 27/7, вдень і вночі, тоді він буде готовий до будь-яких ситуацій на полі бою”, - каже боєць-прикордонник Харківського загону “Арієць”.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” за допомогою антидронової рушниці успішно приземлили ворожий FPV-дрон з вибухівкою. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

У службі повідомили, що саперам вдалося знешкодили вибухову частину і після перепрограмування дрон-камікадзе повернеться до своїх попередніх господарів, тільки вже з потужнішим вибуховим сюрпризом від прикордонників “Сталевого кордону”.

Також на Куп’янському напрямку прикордонники-аеророзвідники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" виявили та вразили вибуховими “сніжинками” спостережний пункт і бліндаж росіян.

Відео влучного ураження ворожого пункту можна переглянути за посиланням.

Детальніше про ситуацію на Куп'янському напрямку читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися