На кордоні з рф у Харківській області підняли прапор України (ВІДЕО)

Військові підняли український прапор на найвищу в околиці вежу

Прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий Кордон" вкотре нагадали ворогу де проходить державний кордон України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

У службі повідомили, що бійці 15 мобільного прикордонного загону, попри постійні обстріли, зайшли на територію автомобільного пункту пропуску “Бударки”, що на Харківщині, та підняли український прапор на найвищу в околиці вежу. 

Даний пункт пропуску розташований безпосередньо на державному кордоні та не працює з моменту повномасштабного вторгнення рф.

“Сталевий Кордон” наочно демонструє:  Бударки – це Україна!”, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Державній прикордонній службі України показали чим займаються воїни Харківського прикордонного загону. У Держприкордонслужбі зазначили, якщо воїн Харківського прикордонного загону зараз не знищує окупантів, то тільки тому, що він вдосконалює себе на тренуванні.

“Тренування бійців охоплює тактичну, фізичну, технічну та психологічну підготовку: усунення недоліків, доведення своїх скілів до автоматизму, вдосконалення координації дій тощо. І головне – постійність. Професіонал має тренуватись 27/7, вдень і вночі, тоді він буде готовий до будь-яких ситуацій на полі бою”, - каже боєць-прикордонник Харківського загону “Арієць”.

Переглянути детальніше, як тренуються українські захисники, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися