У прокуратурі показали наслідки прильотів у Харківській області (ФОТО)

Близько 21:30 ворожі війська здійснили масовану атаку БПЛА по Харківській області

У Харківській обласній прокуратурі показали наслідки ворожого обстрілу дронами регіону - під ударом опинилася цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

За процесуального керівництва Ізюмської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Слідство встановило, що близько 21:30 ворожі війська здійснили масовану атаку БПЛА по Харківській області. 

Внаслідок удару по смт Борова Ізюмського району пошкоджено будинок культури, магазин та приватні домоволодіння. Внаслідок ворожих ударів виникли пожежі.

У м. Чугуїв отримали пошкодження житлові будинки. Отримав контузію 41-річний цивільний чоловік, від госпіталізації відмовився.

“Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора”, - зазначили у прокуратурі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з початком поточної доби російські окупанти знову завдали авіаційного удару по Україні, застосувавши 17 ударних БПЛА типу "шахед" та шість зенітних керованих ракет ЗРК С-300. Силами та засобами протиповітряної оборони України 10 ворожих дронів знищено.

За даними Генштабу минулої доби авіаційних ударів зазнали: Петропавлівка, Іванівка, Піщане Харківської області.

Детальніше про ситуацію в Харківській області розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися