Начальник ХОВА розповів, як окупанти шукають «слабкі місця» в обороні Харківщини

Олег Синєгубов розповів, що на кордоні Харківщини з росією побільшало диверсійних груп

У Харківській області фіксують активність ворожих ДРГ у прикордонних громадах. Про це в етері Національного марафону розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

орог намагається шукати “слабкі місця” нашої оборони. Але наші ЗСУ не втрачають пильність та блокують усі спроби окупантів", – зазначив очільник області.

Він також підкреслив, що погодні умови дозволяють продовжувати розмінування, у пріоритеті – лінії електропередач. У деокупованих громадах Харківщини повернули світло для понад 210 тисяч абонентів – це 95%. 

"Днями фахівцям "Харківобленерго" вдалося заживити деокуповані Руські Тишки на 70%. Непростою ситуація залишається в Куп’янській та Дергачівській територіальних громадах, які щодня страждають від обстрілів російських окупантів", – зазначив голова ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У зимовий період сапери не будуть проводити масштабне розмінування

Через погіршення погодних умов в області ускладнюється процес розмінування. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі, інформують "Коментарі. Харків".

"Коли є сніжний покрив, то заборонено проводити масштабне розмінування. Саме тому саперні підрозділи у зимовий період переходять на роботу за індивідуальними заявками. Зараз, як ніколи, в нагоді буде техніка, яку придбали за кошти обласного бюджету. Зокрема, це 2 автомобілі для розмінування, які дозволяють працювати за будь-яких умов", – розповів Олег Синєгубов. Він наголосив, що пріоритетом залишається розмінування ліній електропередач на деокупованих територіях.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися